L’Ajuntament d’Andratx, mitjançant la regidoria de patrimoni, ha editat una sèrie de sis punts de llibre de receptes de cuina típiques del terme. Aquesta edició és progressiva, es va iniciar en començar la legislatura i desconeixem si aquest és el número definitiu o si podem esperar nous punts.
L’edició consta d’una fotografia del plat a l’anvers del punt i la recepta de l’elaboració al revers. Els punts són:
1.Cremadillos de sobrassada amb mel. Recepta del Forn Es Castell
2.Amargos d’ametlla. Recepta de Vicens Alemany Reus “Tema”
3.Panades. Recepta del mestre artesà pastisser Baltasar Massot Enseñat.
4.Escaldums.
5.Peix al forn. Recepta de Joana Vila Coves.
M'agradat molt la col·lecció de punts de cuina, uns dels meus preferits.
ResponElimina¿Com es poden aconseguir els punts de llibre amb receptes andritxoles?
ResponEliminaSi envies un e-mail a l'adreça de la pàgina de patrimoni de l'Ajuntament d'Andratx suposo que els enviaran.
ResponEliminael pròxim punt de llibre dedicat a sa cuina andritxola sortirà per pasco amb sa recepta de sa Greixonera d'Andratx, s'única reepta que du es nom des poble.
ResponElimina