Punts de llibre, marcapáginas, señaladores, marque page, signets, boekenlegger, lesezeichen, segnalibro, segnalibri, bookmark ...

dissabte, 5 de novembre del 2011

PIANOS LUDWING

Ens trobam amb una de les empreses més importants de construcció de pianos la Companyia de Piano Ludwig que va construir pianos d'alta qualitat a Nova York des de 1889 fins a la Segona Guerra Mundial. Ludwig va construir una línia de pianos verticals molt elaborat, per afegir els pianos de cua a la seva línia després del canvi de segle. El Piano Ludwig va ser honrat amb un premi notablement alt en l'Exposició de París de 1900 i li van donar el més alt premi que s'atorgava a l'Exposició Panamericana, Buffalo, NY, 1901. Ludwig també va construir una línia de pianos amb el nom de "Claviola". Durant el segle 20, Ludwig va construir una reeixida línia de pianos sota la marca "Perry". Aquests pianos Perry van ser venuts com una línia secundària dels instruments més cars de la marca Ludwig, mentre que oferien una qualitat comparable. El 1933, Ludwig va ser venut a la Ricco & Sons Company Piano de Nova York, i va continuar la construcció del nom de Ludwig fins a la Segona Guerra Mundial .
El punt manté les característiques de les anteriors entrades del blog que relacionen els punts de pianos amb imatges musicals. Les línies corbes de l'Art Nouveau, la decoració floral, les imatges dels àngels extretes de l'imaginari neoclàssic, es barregen amb la figura central, la qual torna a ser de dones d'alta societat, encara que en aquest cas són dues dones adultes que sembla que ofereixen un concert íntim.