Punts de llibre, marcapáginas, señaladores, marque page, signets, boekenlegger, lesezeichen, segnalibro, segnalibri, bookmark ...

dijous, 10 de febrer del 2011

La torre Eiffel

La Torre Eiffel és el símbol de París per excel·lència. Tothom relaciona la imatge de l’una amb l’altra. La veritat és que en visitar la ciutat s'entén perfectament el que significa el monument. Ja des de lluny és una massa que domina tota la ciutat i, a sota, és tan impressionant que minimitza qualsevol altra cosa.

Hem de creure que Alexandre Gustave Eiffel era conscient de la magnitud del seu projecte amb 300 metres d’alt (324 amb l’antena de ràdio) i les seves 7.300 tones de pes. Del que pot ser no ho era tant és de la transcendència que tendria ja que entre 1889 i l'any 2004, la Torre Eiffel va rebre més de 200 milions de visitants provinents de la mateixa França i d'arreu del món. La Torre Eiffel és el lloc més visitat del planeta.

Aconseguir punts de llibre de la Torre Eiffel a París és molt senzill i en tenim de tots els gusts i colors. Us deixo una petita representació de la meva col·lecció dels punts editats a París.